VIDEO. Jurylid van ‘De Slimste Mens’ verrast verliefde koppels in Brugge

VIDEO. Jurylid van ‘De Slimste Mens’ verrast verliefde koppels in Brugge

De koppels werden verrast met een glas champagne en een streepje vioolmuziek. Foto: if

Brugge -

Brugge wil zich nog meer in de kijker plaatsen als de romantische reisbestemming bij uitstek en rekent daarvoor op niemand minder dan Maaike Cafmeyer.

In een Engelstalige internetvideo die via de sociale media verspreid wordt, is te zien hoe actrice Maaike Cafmeyer de hartstocht meet bij toeristen. Met een toestel, zo’n exemplaar dat u ook op kermissen kan tegenkomen, nodigt ze koppeltjes uit om hun verliefdheid te meten. En als de meter tilt slaat, krijgen ze er behalve de bevestiging van hun liefde voor elkaar confetti, een vioolconcert en een glas champagne bovenop.

En dat harten op hol slaan in Brugge is volgens Cafmeyer niet meer dan natuurlijk, met idyllische locaties als het Minnewaterpark, de Gouden Handrei en het Astridpark. “Wanneer je Brugge bezoekt, word je onmiddellijk ondergedompeld in een zee van romantiek”, besluit ze. En op het eind van de video kan ze ook zelf niet aan de verleiding weerstaan: “Waar zijn die venten hier?”

Het gaat om de eerste van tien video’s van een nieuwe campagne van Toerisme Brugge, dat daarvoor een beroep deed op productiehuis Hotel Hungaria.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees