Niet enkel voor teams Lochristi Blogt, elke sportieveling mag aansluiten

Krista en Bart geven zondag eerste training voor 4 urenloop

Krista en Bart geven zondag eerste training voor 4 urenloop

Foto: lut laureys

Lochristi - Nu zondag 22 oktober verzamelen alle 4 urenloopteams van Lochristi Blogt om samen te trainen. Coach Krista Van den Abeele en loopcoach Bart Gunst nodigen alle sportievelingen uit om met hen mee te lopen.

Loopcoach Bart traint sowieso op zondagmorgen een loopgroep en alle 4 urenlopers sluiten daarbij aan. Op het programma staan een half uurtje opwarmen, stretchen, looptechniek en daarna een toertje van ongeveer 45 minuten lopen. Op verschillende tempo’s, er zijn zowel trage groepen als snellere.
 
“We herhalen dus ons concept van vorig jaar” aldus Krista. “Dat bleek bijzonder in de smaak te vallen. Niet enkel deelnemers van de 4 urenloop kwamen daarop af, maar een flink aantal lopers kwam gewoon meetrainen voor de sfeer. Dit jaar wordt deze looptraining dus opnieuw opengesteld voor iedereen. Bart is een gecertifieerde loopcoach en zal samen met mij alles in goede banen leiden. We gaan niet enkel lopen, maar we zullen ook veel advies geven over hoe je je het beste voorbereidt voor de estafetteloop op 11 november. Voor wie aarzelt, zou ik zeggen: niet doen.  Er is geen enkele reden toe. Gooi overboord die twijfel.Iedereen is welkom en de loopniveau’s zijn voor iedereen geschikt. Inschrijven is niet nodig en u wordt gratis gecoacht."

Verzamelen op zondag 22 oktober om 9u00 aan het wijklokaal in Lobos. Wie er nu zondag niet bij kan zijn, kan ook op zondag 5 november meelopen.
 

De 4 urenloop zelf vindt plaats op zaterdag 11 november. Inschrijven daarvoor kan via de site van het evenement.https://11lochristi.wordpress.com/inschrijven-4-urenloop/

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio