Fit & Gezond

Sporten met kinderen? Deze actrice deelt haar tips

Sporten met kinderen? Deze actrice deelt haar tips

Foto: Instagram

In een interview met het blad Shape verklapt actrice Kristen Bell hoe ze er met twee kinderen toch in slaagt om gezond te eten en te sporten. Geen ingewikkelde fitnesssessies of dure abonnementen voor de actrice. Ze probeert beweging zo efficiënt mogelijk in haar drukke dag in te plannen.

Frozen-ster Kristen Bell (37) geeft in het interview met Shape toe dat er weinig tijd overblijft om te sporten, maar dat ze er wel een punt van maakt om beweging zo veel mogelijk in haar drukke dagtaak in te plannen. 

"Ik ben fan van yoga en heel snelle workouts. Ik trek een sprintje in mijn straat en herhaal dat enkele keren. Of ik doe enkele buikspieroefeningen terwijl de kinderen in de kamer aan het spelen zijn. Ik vind het belangrijk dat Lincoln (4) en Delta (2) zien dat mama bezig is met haar gezondheid en met haar lichaam. Als ze vragen wat ik aan het doen ben, dan zeg ik dat ik aan mijn conditie werk. En omdat ze momenteel alles willen kopiëren wat mama doet, vertellen ze dan de volgende keer als ze een zware tas moeten opheffen trots dat ze aan hun conditie aan het werken zijn. Ik wil hen bijbrengen dat ze goed voor hun lichaam moeten zorgen. "

De actrice plant overal kleine oefeningen in, ook als ze op de set staat. "Als ik op het werk door mijn tekst ga met de andere acteurs, leun ik achterover op een stoel en doe ik tricep dips om mijn armen strakker te krijgen bijvoorbeeld."

Ook gezonde voeding vindt de actrice belangrijk. "Ik heb thuis heel veel groenten en fruit in mijn tuin staan, en als ik zin krijg om te snacken, ga ik iets plukken."

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees