Beauty

Dit is het hipste herfstkapsel in Hollywood en je maakt het makkelijk zelf

Dit is het hipste herfstkapsel in Hollywood en je maakt het makkelijk zelf

Model Josephine Skriver / Chrissy Teigen en Vanessa Hudgens

In de kapperswereld zijn de jaren 80 helemaal terug: naar achter gekamd haar is dé hype bij Hollywoodsterren. Ook BV-kapper Jochen Vanhoudt van Clientology ziet de trend toenemen en geeft mee dat je het kapsel makkelijk zelf in model kunt brengen.

“Sinds vorig jaar stijgt de populariteit van naar achter gekamde lokken, waarmee wordt geknipoogd naar de eighties”, klinkt het. Van model Chrissy Teigen en actrice Vanessa tot Kim Kardashian: ze zijn er dol op. Hoewel het haar eruitziet als een wetlook, wordt er volgens Jochen geen natte gel gebruikt om de stijl te bekomen.
 


“Het komt erop neer om de juiste producten te mengen. Breng een glanzende volumemousse rijkelijk aan op droog haar en föhn de lokken vervolgens in de gewenste richting. Voelt je kapsel droog en stevig aan, werk de look dan af met wax voor een nonchalant maar tegelijk gestyled eindresultaat. Werk met je handen voor het beste effect”, zegt de kapper. Hij tipt nog dat het kapsel - kort of lang - heel glamoureus oogt in combinatie met een paar statement oorbellen.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees