Vrouw trekt rivale de kleren van het lijf tijdens vechtpartij op het midden van de weg, terwijl voorbijgangers enthousiast joelen

Vrouw trekt rivale de kleren van het lijf tijdens vechtpartij op het midden van de weg, terwijl voorbijgangers enthousiast joelen

Twee Australische vrouwen werden donderdag gefilmd terwijl ze met elkaar op de vuist gingen op het midden van een drukke weg tijdens het spitsuur. Terwijl ze worstelen, trekt de ene de andere de kleren van het lijf, totdat ze slechts nog haar jeans en beha aanheeft. De passerende automobilisten kunnen de vechtpartij tussen de twee dames wel smaken, en claxonneren en joelen om de kemphanen nog wat op te hitsen.

De twee vrouwen ging voor onbekende redenen met elkaar op de vuist tijdens het drukke spitsuur in Penrith, een buitenwijk van Sidney. De dames - een blondine en een brunette - worstelden eerst nog op de weg, maar verplaatsen hun gevecht dan naar de grasberm, terwijl de blondine haar best doet om de ander zo veel mogelijk uit kleden.

Uiteindelijk speelt de brunette haar shirt kwijt, terwijl haar tegenstander tegen de vlakte gaat. Nadat ze haar t-shirt is kwijtgespeeld, wil de vrouw ervandoor gaan, maar haar rivale is nog niet klaar met het robbertje vechten, en probeert haar weer te slaan.

De twee kemphanen konden op veel bekijks rekenen tijdens hun vechtpartijtje. Verschillende automobilisten toonden hun enthousiasme door de claxonneren en luidkeels hun goedkeuring te uitten, en ook enkele voorbijgangers zagen verbaasd hoe ze hun kleren kwijtspelen.

De beelden van de vrouwen werden gedeeld door Khan Evans op Facebook, waar ze intussen al duizenden keren werden bekeken. “Twee sheilas (vrouwen, red.) hadden een meningsverschil op Castlereagh Road deze namiddag”, schreef de enthousiaste man bij de video. “Ik hou van Penrith!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees