Rouwende weduwnaar betrapt verpleger terwijl die seks heeft met zijn overleden vrouw

Rouwende weduwnaar betrapt verpleger terwijl die seks heeft met zijn overleden vrouw

Themabeeld. Foto: shutterstock

Een Boliviaanse man die afscheid wilde nemen van zijn overleden vrouw deed een schokkende ontdekking toen hij het mortuarium van het ziekenhuis binnenliep: hij zag hoe een verpleger seks had met zijn echtgenote.

Het incident vond maandagavond (lokale tijd) plaats in een ziekenhuis in de Boliviaanse hoofdstad La Paz. De anonieme weduwnaar had een uur eerder zijn vrouw verloren aan een longaandoening. Het lichaam was verplaatst naar het mortuarium, waar de man afscheid wilde nemen van zijn partner.

“De man kwam het mortuarium binnen waar hij zag hoe een verpleger seks had met zijn overleden vrouw”, verklaarde politiecommandant Douglas Uzquiano volgens de Daily Mail. De weduwnaar stormde op de verpleger af en gaf hem een klap. “Ik zag wat hij aan het doen was en sloeg hem”, aldus de man in een lokale krant.

Naar eigen zeggen handelde de verpleger, de 27-jarige Grover Macuchapi, vanuit een soort trance. “Er gebeurde iets, het was als een droom”, luidde zijn verklaring. “Het volgende wat ik mij herinner is dat ik een klap van achter voelde, toen de echtgenoot van de vrouw mij sloeg.”

Macuchapi wordt niet vervolgd voor necrofilie, aangezien dat geen misdrijf is in Bolivia. De verpleger wordt beschuldigd van obsceen gedrag met een lijk.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees