Jessica zocht een nieuwe hobby en verdient nu 75.000 euro per jaar met foto’s van haar voeten

Jessica zocht een nieuwe hobby en verdient nu 75.000 euro per jaar met foto’s van haar voeten

Foto: Instagram

Een simpele zoektocht naar een nieuwe hobby bracht Jessica naar een advertentie die haar leven zou veranderen. De vrouw maakt nu, op bestelling, foto’s van haar voeten en verdient daar een loon mee waar velen onder ons jaloers op zouden zijn. “Ik had nooit gedacht dat iemand geïnteresseerd zou zijn in mijn voeten.” En toch…

Het Instagram-profiel van de 32-jarige Jessica Gould ziet er niet uit als het gemiddelde profiel. De Canadese post er de ene na de andere foto met haar voeten op de voorgrond, en zo verdient ze al enige tijd een aardig loontje.

11.000 volgers heeft ze, voor de gemiddelde blogger is dat nauwelijks genoeg om een betaalde opdracht te krijgen, maar Jessica heeft haar niche gevonden en die bestaat uit voetenminnende mannen die maar al te graag betalen voor haar foto’s.

(lees hieronder verder)

Ze geeft toe dat hun verzoeken haar eerst shockeerden, maar nu verdient ze er simpelweg haar brood mee. Ze weigert ook naaktfoto’s te maken. Mannen betalen voor haar voeten, en dat is ook exact wat ze krijgen.

“Ik begon me ervan bewust te worden dat mannen daarvoor wilden betalen. Vanaf toen duurde het niet lang voor ik leerde hoe ik mijn imago moest gebruiken om mogelijk betalende klanten te lokken en te verleiden.”

“Ik had geen idee hoe diep in de wereld van fetishes ik me uiteindelijk zou gaan bevinden. Het duurde ook eeen tijdje voor ik de diepgang en de details van voetenfetishisten begreep, zoals specifieke delen van de voeten zoals de voetboog of de zolen, tot mannen en vrouwen die me virtueel willen dienen aan mijn voeten.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees