Charlotte en haar twee zoontjes waren dakloos na de scheiding, dus bouwde ze zelf een spotgoedkoop huis

Charlotte en haar twee zoontjes waren dakloos na de scheiding, dus bouwde ze zelf een spotgoedkoop huis

Foto: Facebook

Nadat het huwelijk van Charlotte spaak gelopen was, hadden zij en haar twee zoontjes geen dak meer boven hun hoofd. Ze besloot dat ze koste wat het kost en zo snel mogelijk opnieuw een thuis moest maken voor haar zoontjes. Dat was dan ook exact wat ze deed, met een beetje hulp van haar grootvader en een lening voor 10.000 euro.

Nee, je las het niet verkeerd. De Australische Charlotte Sapwell had dan wel nauwelijks geld na de scheiding, maar toch moest ze maar het equivalent van 10.000 euro lenen bij de bank. Daarmee kocht ze goedkope materialen waarmee ze in minder dan een halfjaar opnieuw een huis voor zichzelf en haar twee zoontjes uit de grond stampte.

“Mijn opties waren beperkt en als mama moest ik alles doen wat ik kon om mijn jongens te onderhouden. Ook al betekende dat enkele lange dagen en hard werk”, aldus Charlotte.

(lees hieronder verder)

Samen met haar grootvader ging ze aan de slag en vijf maanden later was haar (kleine) paleisje af. Het heeft drie kamers, een woonkamer waarin de keuken en het bed van Charlotte zich bevinden, een badkamer en een slaapkamer voor haar zoontjes.

“De belangrijkste verwezenlijking voor mij was de slaapkamer van de jongens. Hen hun eigen ruimte kunnen geven vulde me met een ongelofelijk gevoel van voldoening.”

Dat is ook niet verwonderlijk als je weet dat Charlotte en de twee jongens tijdens de eerste weken van de bouw zonder stromend water of verwarming moesten leven. “De eerste paar weken waren moeilijk met drie mensen in een doos, maar eenmaal dingen als stromend water begonnen te gebeuren, of we het toilet konden doorspoelen, raakten we allemaal opgewonden.”

“Ik heb maanden zonder wasmachine gezeten en op een bepaald moment wordt dat gewoon belachelijk.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees