Mode

Zie jij waarom deze jeans het meest besproken kledingstuk van Japanse modeweek is?

Zie jij waarom deze jeans het meest besproken kledingstuk van Japanse modeweek is?

Foto: Instagram

De Japanse ontwerper Thibaut mocht tijdens de Tokyo Fashion Week voor het eerst een collectie voorstellen aan het grote publiek. Niets bijzonder zou je denken, maar er was één look die wel heel opvallend was. Er verscheen namelijk een jeans op de catwalk waar maar weinig stof bij kwam kijken en die op een soort van string leek. Op Twitter wordt er alvast hartelijk mee gelachen.

Alles lijkt erop dat 2017 het jaar van de absurde jeansbroek zal worden en tijdens de Amazon Fashion Week in Tokio werd daar nog een schepje bovenop gedaan. Ontwerper Thibaut stuurde een van zijn modellen de catwalk op in een jeans waar maar weinig meer van overschoot doordat de voorkant en achterkant er uitgeknipt waren. Bovendien zag de achterkant er uit als een soort string.

De debuterende ontwerper werd in elk geval zo wel de 'talk of the town'. Op Twitter regende het reacties van mensen die er niets meer van begrepen. Instagrammer Catherine Kallon vroeg zich trouwens luidop af welke celebrity het eerst in de jeans te zien zal zijn.  

 

Place your bets on who will be the first celebrity to wear the worlds first thong jeans. . #thongjeans

Een bericht gedeeld door RCFA - Catherine Kallon (@fashion_critic_) op

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees