Bruidsmeisje komt op huwelijk met vreselijk ongepast verzoek, maar wordt keihard op haar plaats gezet

Bruidsmeisje komt op huwelijk met vreselijk ongepast verzoek, maar wordt keihard op haar plaats gezet

Themabeeld Foto: Shutterstock

Op de socialenetwerksite Reddit vroeg iemand zich af wat het meest ongepaste verzoek was dat getrouwde lezers ooit op hun huwelijk hadden gekregen. Eén vrouw getuigde over een wel erg foute vraag van één van haar bruidsmeisjes.

“Getrouwde Reddit-gebruikers,” luidt de vraag op de socialenetwerksite, “wat was het meest onaangename verzoek dat één van de genodigden op je huwelijk heeft durven vragen?”

De meer dan 5.000 antwoorden die binnenkwamen zijn soms grappig, maar vaak en vooral hallucinant.

“Mijn vrouw en ik waren foto’s met de gasten aan het maken en sommigen waren nog aan het eten. Toen sneed mijn grootmoeder plots onze huwelijkstaart aan en begon ze die te serveren aan de gasten. We hebben nooit gezien hoe de taart eruitzag.”

“Mijn tante vroeg ons om de ceremonie even uit te stellen totdat mijn neef arriveerde, want hij had nog moeten werken.”

“Mijn tante belde mijn bruid op en vroeg om haar op te pikken van de luchthaven. Vier uur voor het huwelijk. Er bestaan taxi’s, tante!”

(lees verder onder de foto)

Bruidsmeisje komt op huwelijk met vreselijk ongepast verzoek, maar wordt keihard op haar plaats gezet
Foto: Shutterstock

“Eén koppel kwam te laat toe voor het diner. Dat was al afgelopen, dus gingen ze eten in het restaurant dat bij het hotel hoorde en lieten ze alles op de rekening van het huwelijksfeest zetten.”

“Er waren een vijftal gasten die er niet aan gedacht hadden om het adres en de routebeschrijving te onthouden, terwijl die nochtans verschillende keren waren overgemaakt via post, e-mail en een internetlink. Dus uiteindelijk bleven ze me de weg vragen via sms in plaats van gewoon Google te gebruiken. Weet je hoe druk iemand bezig is op zijn of haar trouwdag? Ik had wel betere dingen te doen.”

“Mijn beide grootmoeders verlieten de zaal toen we gingen toasten, omdat het echte champagne was. We hadden nochtans non-alcoholisch sprankelend sap voor hen, maar dat vonden ze niet aanvaardbaar omdat het ‘leek’ op alcohol.”

(lees het meest hallucinante verzoek onder de foto)

Bruidsmeisje komt op huwelijk met vreselijk ongepast verzoek, maar wordt keihard op haar plaats gezet

Maar één verzoek spant de kroon. Het ging om een bruidsmeisje met een speciale vraag voor de fotograaf.

“Eén van de bruidsmeisjes had haar verloofde meegenomen naar het huwelijk en vroeg of onze fotograaf even een geïmproviseerde verlovingsshoot kon doen. De fotograaf heeft haar in haar gezicht uitgelachen.”

De reacties op de getuigenis over het hoogst ongepaste verzoek lieten niet lang op zich wachten.

“Beste fotograaf ooit”, schrijft iemand.

“Alsof je aan een priester zou vragen om snel nog iemand te dopen, nu hij er toch is”, reageert iemand anders.

Waarom de bruid iemand met zo’n attitude dan wel als bruidsmeisje koos, is ons niet duidelijk. Maar dat ze zich haar keuze minstens even heeft beklaagd, staat als een paal boven water.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees