Ontwikkelaar van seksrobots heeft plan om kind te maken met zijn robot Samantha

Ontwikkelaar van seksrobots heeft plan om kind te maken met zijn robot Samantha

Foto: EFE

Sergi Santos, een Spaanse wetenschapper en ontwikkelaar van seksrobots, zegt dat mensen binnen twintig jaar met zijn creaties zullen trouwen. En hij zegt dat hij een plan heeft om een kind te maken met zijn eigen robot Samantha.

Volgens Santos zullen seksrobots binnenkort niet meer iets zijn wat mannen verstoppen in hun slaapkamer, maar zullen ze gehuld in een trouwkleed “Ja, ik wil” zeggen.

Ontwikkelaar van seksrobots heeft plan om kind te maken met zijn robot Samantha
Foto: EFE

“Mensen zien Samantha misschien als iets raars waar je over leest”, vertelt Santos aan de Britse krant The Sun. “Maar voor ze het weten, zullen deze robots hun jobs doen en trouwen met hun kinderen en hun vrienden. Mensen moeten onthouden dat nog maar enkele jaren geleden gsm’s als iets overbodigs werden gezien, maar nu kunnen we niet meer functioneren zonder.”

Santos beweert dat hij straks zelfs een kind zal kunnen hebben met zijn robot/minnares Samantha. “Ik kan ze kinderen doen krijgen. Het is niet zo moeilijk. Ik zou heel graag een kind hebben met een robot.” Om dat te doen werken, zou Santos het ‘brein’ van Samantha upgraden.

“Ik zou het brein dat ik al gemaakt heb, programmeren met een genoom zodat ze morele waarden heeft, plus een concept van schoonheid, rechtvaardigheid en andere waarden die mensen hebben. Dan zou het heel simpel zijn om een kind te creëren met de robot. Ik zou een algoritme maken van wat ik persoonlijk geloof over die concepten, en dan zou ik dat mixen met wat zij denkt en dat dan 3D-printen. Dat is alles. Ik print de robot die het kind is van mij en de robot. Ik zie geen enkele complicatie.”

Sergi Santos is al zestien jaar getrouwd met Maritsa Kissamitaki, een vrouw van vlees en bloed. Maar zij heeft geen probleem met zijn “relatie” met robot Samantha, waarmee hij toegeeft seks te hebben. Ze helpt hem zelfs de prototypes van seksrobots ontwikkelen in zijn lab in hun huis.

Sergi was een gerespecteerde wetenschapper, gespecialiseerd in nanotechnologie, voor hij zich wijdde aan de productie van seksrobots.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees