Toen haar mama vroeg of ze samen ‘LOVE’ konden spellen voor de foto, hadden de kinderen een ander plan

Toen haar mama vroeg of ze samen ‘LOVE’ konden spellen voor de foto, hadden de kinderen een ander plan

Foto: Twitter

Toen de 20-jarige Sydney met haar broer en zus moest deelnemen aan een fotoshoot en ze de vraag kregen om de letters van het woord ‘love’ - liefde - te vormen, aarzelden ze geen moment. Het werd een onvergetelijke foto, alleen was er van ‘love’ niet echt sprake.

De mama van Sydney King (20) had een fotoshoot geregeld in het Amerikaanse Indiana en had een fantastisch idee voor een foto. Zij en haar drie kinderen zouden elk een letter van het woord ‘love’ uitbeelden op wat een uniek en liefdevol familieplaatje moest worden. Mama King stond trots en met een grote glimlach te pronken als letter ‘o’, alleen: haar drie rebelse kinderen dachten er anders over. En zo was het resultaat geen ‘love’, maar ‘cock’ of ‘mannelijk geslachtsorgaan’.

“Mijn god, we verdienen onze moeder echt niet”, schrijft Sydney op Twitter. “Ze wilde alleen maar het woord ‘love’ spellen op een familiefoto. Ze had geen flauw benul.”

Het hilarische familiekiekje werd intussen al meer dan 28.000 keer geretweet en kreeg meer dan 100.000 vind-ik-leuks.

“Mijn mama is echt een fantastische vrouw die gewoon toevallig licht ongepaste kinderen heeft”, reageert Sydney aan Mirror. “Ze had echt geen idee van wat we aan het doen waren, tot ze de foto’s kreeg. Ze zei dat ze niet wist of ze moest lachen, of ons moest slaan.”

“Als je mijn mama kent, is het nog grappiger, want ze zou nooit doelbewust aan zoiets meewerken. Uiteindelijk hebben we geen foto met ‘love’ meer gemaakt, maar er waren gelukkig nog heel wat andere mooie exemplaren.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees