Seks & Relaties

Koppels onthullen waar ze echt aan denken en wat ze niet leuk vinden tijdens seks

Koppels onthullen waar ze echt aan denken en wat ze niet leuk vinden tijdens seks

Foto: Shutterstock

Een recente studie om meer te weten te komen over moderne relaties, heeft aangetoond wat de grootste fouten zijn die partners maken tijdens de seks. Het onderzoek werd uitgevoerd bij 5.000 volwassenen en leverde enkele verrassende resultaten op.

Voor de studie, die uitgevoerd werd in opdracht van diamantair Forktip, werden 5.000 mannen en vrouwen ondervraagd over hun relatie. Dat de resultaten met een flinke korrel zout moeten worden genomen, hoeven we vast niet te vertellen. Maar dat maakt ze niet minder leuk om te lezen.

Zo geeft 79,2% van de ondervraagde vrouwen toe te liegen over het aantal ex-partners, terwijl dat bij mannen 50,3% is. Mannen bedriegen dan weer iets meer: 40,4% van de mannen geeft toe hun huidige partner al eens bedrogen te hebben, bij de ondervraagde vrouwen is dat slechts 30,9%.

In 23,8% van de gevallen gebeurde het bedrog met een vriend(in) van de partner, in 22,4% met een collega en in 3,9% van de gevallen met een familielid van de partner. De vier belangrijkste redenen voor het bedrog? Een gebrek aan voldoening en pret bij de eigen partner, niet genoeg seks, als wraak omdat de partner zelf al eens een scheve schaats reed en omdat de partner niet voor seksuele voldoening zorgt.

(lees verder onder de foto)

Koppels onthullen waar ze echt aan denken en wat ze niet leuk vinden tijdens seks
Foto: Shutterstock

Op de vraag wat voor kinky dingen koppels zoal doen om hun relatie spannend te houden, staan op de eerste plaats seksspeeltjes, gevolgd door anale seks, dirty talk, seks op locatie en BDSM.

Wat vrouwen niet leuk vinden aan hun mannelijke partner? Dat hij vreemde geluiden maakt tijdens de daad, een te kleine penis heeft, dat hij te vroeg klaarkomt en dat hij te vaak van standje wisselt. Ook mannen hebben graag dat de vrouw het niet te luid maakt en geven de voorkeur aan genoeg rondingen in de borst- en kontzone. De momenten waarop de kans op seks het laagst is, zijn vlak na een familiebezoek, bij een kater of als één van de twee partners honger heeft.

Het onderzoek peilde ook naar de vreemde dingen waar mensen aan denken tijdens seks met hun partner. Bij vrouwen kwamen sport, werk en televisie als top drie uit de bus. Bij mannen waren dat porno, hun exen en eten.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees