Celebs

Na 22 jaar huwelijk ruilt bekende acteur zijn vrouw in voor tegenspeelster

Na 22 jaar huwelijk ruilt bekende acteur zijn vrouw in voor tegenspeelster

Ewan McGregor en Eve Mavrakis in april van dit jaar, toen leek alles nog koek en ei. Foto: Isopix

Liefst 22 jaar lang waren ze getrouwd en ze hebben samen vier kinderen, maar het lijkt erop dat het sprookje tussen Ewan McGregor (46) en zijn vrouw Eve Mavrakis over en uit is. De acteur werd bovendien al zoenend gespot in een Londens café met zijn 'Fargo'-tegenspeelster. Volgens een bron zou hun huwelijk al sinds mei op een laag pitje staan.

Het was de Britse tabloidkrant The Sun die uitpakte met foto's van Ewan McGregor die het in een Londens café wel erg gezellig maakte met Mary Elizabeth Winstead (32). De twee kennen elkaar van de set van 'Fargo' waar ze allebei in acteren. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de Schotse acteur, die vooral bekend is van films als 'Trainspotting en 'Star Wars', niet langer samen is met zijn vrouw Eve Mavrakis waar hij sinds 1995 mee was getrouwd en vier dochters mee heeft.

Volgens een bron die People te pakken kreeg, ging het al langer niet goed tussen de twee en zouden ze zelfs al sinds mei apart wonen. Ze werden ook al alle twee gespot zonder hun trouwring om.

Ook Winstead zelf zou sinds mei gebroken hebben met haar man Riley Stearns. Een timing die dus meer dan toevallig blijkt te zijn. Voorlopig blijft het echter enkel bij gissen, want niemand van de betrokken partijen wenste al te reageren.

(Ewan samen met Mary Elizabeth Winstead (rechts))

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees