Na zeven jaar vraagt grappenmaker zijn vriendin echt ten huwelijk, maar dat verliep niet helemaal zoals hij verwachtte

Na zeven jaar vraagt grappenmaker zijn vriendin echt ten huwelijk, maar dat verliep niet helemaal zoals hij verwachtte Video: Facebook

Het huwelijksaanzoek van de Amerikaan Randy Wente ging vorige week niet helemaal volgens plan. Toen de man in een boomgaard in Chesterland, Ohio ging knielen voor zijn vriendin Miranda Mccallion, dacht ze aanvankelijk dat hij voor de zoveelste maal een grap maakte. Impulsief gooide ze eerst een appel tegen zijn hoofd, maar nadien gaf ze dan toch haar jawoord.

De reden voor haar argwaan kwam niet uit de lucht gevallen. In de zeven jaar dat ze al samen was met Randy, kwam de kerel al meermaals met een vals aanzoek op de proppen. Tot op vijftien oktober. Toen de dame samen met haar gezin op haar verjaardag appels gingen plukken in een boomgaard, was het grote moment aangebroken.

De knieval van Randy nam al snel een grappige wending toen ze plots haar half opgegeten appel tegen het hoofd van haar vriend gooide. “Ben je aan het liegen?”, vroeg ze aan hem. Maar toen ze het witte doosje met de ring opmerkte, besefte ze dat er deze keer geen sprake was van een practical joke. Uiteindelijk gooide ze haar volle gewicht op het lichaam van haar toekomstige echtgenoot en vielen ze samen op de grond.

Te kleine ring

“Vorig jaar deed hij wel vijf tot zes keer alsof hij me ten huwelijk wilde vragen”, vertelde ze aan nieuws Yahoo Lifestyle. “Toen was telkens niemand in onze buurt. Je kan niks wat hij zegt serieus nemen. Maar eens ik de ring zag en hij me maar bleef aanstaren, wist ik dat hij het meende. En dat terwijl iedereen erbij was!”

Na hun dikke knuffel excuseerde ze zich nog voor het feit dat ze de appel naar zijn hoofd smeet. Ondertussen kon Randy, zichtbaar geëmotioneerd door het speciale moment, zijn tranen niet meer bedwingen. De ring bleek echter wat te klein, maar dat kon de pret niet drukken. Zowel bij het koppel als bij de inmiddels meer dan acht miljoen kijkers op Facebook.

Het koppel liet achteraf nog weten dat ze elkaar al hun hele leven kennen. Ze hebben reeds twee zoontjes van respectievelijk één en twee jaar oud. Miranda probeerde al enkele jaren om haar vriend een aanzoek te laten doen, maar dat was geen simpele opdracht. “Ik stuurde hem al vier jaar foto’s van trouwringen”, aldus de dame. “Ik dacht eerlijk gezegd dat het er nooit van ging komen. Ik wist niet waar hij op wachtte, waardoor ik zelfs een beetje boos op hem werd. Maar nu vermoed ik dat hij dit al een hele tijd had ingepland.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees