Seks & Relaties

Een waterkoker, een camera en een… droomhuwelijk. Mediamarkt verkoopt nu ook bruiloften

Een waterkoker, een camera en een… droomhuwelijk. Mediamarkt verkoopt nu ook bruiloften

Een mixer, een onderwaterfototoestel en nu ook… een droombruiloft. Mediamarkt heeft een heel opmerkelijk item toegevoegd aan haar assortiment. Bij het multimediabedrijf kan je in alle vestigingen in Nederland een week lang ook een huwelijk kopen. Met alles erop en eraan, inclusief ringen én trouwambtenaar.

Wie voor een nieuwe laptop of een DVD gaat shoppen, kan ook even langs het “droomhuwelijk” passeren. Voor 9.499 euro neem je alle ingrediënten voor “de mooiste dag van je leven” zo mee naar huis. Een stevige som voor een item bij Mediamarkt, een spotprijsje ten opzichte van heel wat reguliere trouwfeesten.

Inclusief corsages en pronkgebak

Bruidsparen die zich willen wagen aan het avontuur, krijgen een goed gevuld pakket. De ceremoniemeester die alles voor het altaar in goede banen zal leiden is Dirk Zeelenberg, een bekende Nederlandse acteur en presentator. Ook andere bekende namen werken aan het project mee. Mary Borsato (jaja, mama van...) voorziet een bruidsjurk vanuit haar zaak ‘De Witte Marikes’ en een maatpak kan je krijgen bij Rietbergh. Wanneer er een lesbisch duo of een homoseksueel koppel in het huwelijksbootje wil stappen, dan krijgen ze er desgewenst twee van één zaak.

Daar blijft het niet bij. Een trouwringenset en een waardebon voor bij de kappers van de Beautiful Bride Company zorgt ervoor dat het dolverliefde duo er tiptop uitziet. Een speciaal gemaakte bruidstaart van Sugarlips Cakes kan de honger stillen en muzikaal entertainment van een dj van LoveSound zorgt voor sfeer op de grote dag. Om dat alles nog wat op te fleuren is er een bruidsboeket en corsages voorzien.

Tijdelijk in Nederland

“De actie komt helaas niet naar ons land”, laat een woordvoerster van Mediamarkt België weten aan Nieuwsblad Online. Wie toch graag zo’n pakketje ‘droomhuwelijk’ besteld, zal even de landsgrens moeten oversteken naar onze noorderburen. Haasten is de boodschap, want de actie is maar één week geldig, tot zondag 29 oktober. In Nederland kan je het huwelijk ook online bestellen. “Binnen de twee weken geleverd”, zo klinkt het.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees