Veerle en Nick uit Blind Getrouwd doen opvallende bekentenis over seksleven

Veerle en Nick uit Blind Getrouwd doen opvallende bekentenis over seksleven

Foto: VTM

Tussen Veerle (36) en Nick (31), één van de koppels die voortkwamen uit het jongste seizoen van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, is het nog altijd dikke liefde. Op 29 oktober zijn de twee exact een jaar getrouwd en aan Story verklappen ze deze week dat het tijd is voor de volgende stap.

“Het zal geen jaar meer duren voor ons eerste kindje er is”, bekent Veerle in het weekblad. Zij en haar echtgenoot Nick maken er al langer geen geheim van dat er een sterke kinderwens is. “Gezien Veerles leeftijd kunnen we niet lang meer wachten,” gaat Nick verder. “en ik wil ook heel graag papa worden.”

Over hun seksleven doen ze een opvallende bekentenis. Waar koppels die minder dan tien jaar samen zijn gemiddeld twee keer per week zouden vrijen, wijken zij af van het gemiddelde. “Wij zitten flink boven het gemiddelde”, aldus Veerle. “De passie wordt steeds groter”, vult Nick aan. “In het begin van een relatie ben je wat terughoudend, je moet elkaar nog ontdekken en experimenteren om te weten wat de ander leuk vindt. Nu voelen we ons verbonden en genieten we nog meer van elkaar. En we zijn sowieso twee romantische zielen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees