Christoff trekt uitspraak over seksloos jaar weer in

Christoff trekt uitspraak over seksloos jaar weer in

Foto: carlo coppejans

Schlagerzanger Christoff deed vorige week nog een opvallende bekentenis tijdens de voorstelling van zijn nieuwe cd op radiozender Joe: hij zou al een jaar geen seks meer gehad hebben. In Dag Allemaal moet hij die uitspraak deze week een beetje nuanceren.

Christoff is intussen een jaar vrijgezel sinds de pijnlijke breuk met zijn grote liefde Jef. Hij antwoordde dan ook bevestigend toen Sven Ornelis zich vorige week afvroeg of dat dan ook betekende of hij al een jaar geen seks meer heeft gehad, maar die ‘onthulling’ moesten we met een korreltje zout nemen, zo blijkt nu.

“Ach, als je in een radiostudio staat, wordt er van je verwacht dat je grappig uit de hoek komt, hé”, aldus Christoff in Dag Allemaal. “Ik vond het gewoon hilarisch om te zeggen dat ik al een jaar niet meer intiem ben.”

“Laat ons het erop houden dat ik al een jaar vrijgezel ben. Dat is in elk geval waar. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is: ik begin eindelijk wat te genieten van het vrijgezellenleven.”

Of de opmerkelijke uitspraak hem ook veel verzoekjes van geïnteresseerde mannen heeft opgeleverd? “Zonder zielig te klinken: niemand heeft mij een bericht gestuurd genre Ik vind jou wel leuk. Maar dat hoeft ook niet.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees