Actrice uit ‘De Buurtpolitie’ is wanhoop nabij: “Stop hiermee!”

Actrice uit ‘De Buurtpolitie’ is wanhoop nabij: “Stop hiermee!”

Foto: Jan Van der Perre

Nicoline Hummel (37), de actrice die de rol van agente Tineke vertolkt in de scripted realityreeks ‘De Buurtpolitie’, is ten einde raad. In Dag Allemaal getuigt ze over hoe een onbekende zich voor haar uitgeeft op sociale media en in haar naam kwetsende berichten stuurt naar fans.

Die ‘valse’ Nicolette heeft duidelijk al veel slachtoffers gemaakt. “Steeds meer mensen melden me dat ze onprettige berichten kregen. Blijkbaar gebeurt het niet alleen via Instagram, maar is de persoon in kwestie ook actief op een anoniem kanaal.”

(lees verder onder de - officiële - Instagram)

Nicoline benadrukt dat ze enkel op Facebook en Instagram actief is. “Dus als je via andere wegen berichten van mij krijgt, zijn die vals. Wat de inhoud ook mag zijn. Wie schrijft er zich ook in op van die schimmige sociale media waar je anoniem de meest smerige dingen kan posten? Ik blijf daar in elk geval van weg.”

De actrice heeft geen idee wie er achter de valse accounts zit, maar hoopt oprecht dat de man of vrouw die de berichten stuurt zich snel weer beter zal voelen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees