Peter Van de Veire: “Kans is reëel dat Danira en ik elkaar na Steracteur niet meer gaan zien”

Peter Van de Veire: “Kans is reëel dat Danira en ik elkaar na Steracteur niet meer gaan zien”

Foto: VRT

MNM-stem Peter Van de Veire en ‘Over Eten’-presentatrice Danira Boukhriss gaan vanaf 2 november en voor het eerst samen ‘Steracteur Sterartiest’ presenteren. Het is de eerste keer dat ze samen een programma presenteren, maar de kans dat er een echte vriendschap uit voortvloeit, schat Peter Van de Veire niet hoog in. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

Waar Thomas Vanderveken en Katja Retsin jaren geleden de eerste seizoenen van ‘Steracteur Sterartiest’ nog in goede banen mochten leiden, viel voor het vierde seizoen de keuze op het duo Peter Van de Veire (45) en Danira Boukhriss (26).

Op de vraag of Peter en Danira vrienden zouden kunnen worden, is het antwoord van de MNM-presentator duidelijk. “Ach, ik heb gewoon geen tijd om met iemand vrienden te worden. De kans dat Danira en ik elkaar na ‘Steracteur’ niet meer gaan zien, is reëel.”

“Dat vind ik een nuchtere en realistische analyse”, gaat Danira verder. “Wij kunnen toch perfect vrienden zijn op het werk, zonder dat ik daarom iets moet gaan eten met Peter en zijn vrouw? Maar ik weet wel dat ik hem kan bellen als ik over pakweg tien jaar met een professioneel probleem zit. Dat is toch ook een soort van vriendschap? en het is niet omdat we geen beste vrienden gaan worden, dat we elkaar niet graag zien!”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees