Momenteel gaan opnieuw vijf zaken van start. Het gaat om Donatienne Demuynck die de schoenen- en handtassenzaak Limoncello (www.limoncello.be) in de Stationsstraat 22 heeft overgenomen, Apollo Reizen (www.apollotravel.be en www.rtsbelgium.be) uit de Gentstraat dat een volledig nieuw reisbureau liet inrichten, het verzekeringskantoor Assu-Bo (www.assu-bo.be) dat momenteel is gehuisvest in de Dorpsstraat in Astene en dat naar de Markt 100 komt, Trimsalon Bas & Bessy (trimsalon.basenbessy@skynet.be) dat in de Gaversesteenweg is gevestigd en naar de Kortrijkstraat 33 komt en de Mayyar Barbershop op de Markt 129.

Die shop wordt gerund door Ahmad Mohamad uit Syrië. Hij leerde Deinze kennen als een gezellige stad met veel mogelijkheden en hoopt hier zijn leven een nieuwe start te geven. Mannen kunnen in de ‘Barbershop’ terecht voor een was-, knip- of scheerbeurt, een hoofdmassage, het epileren van wenkbrauwen en het branden van oorhaartjes. Info via www.mayyar.be.

In het Trimsalon Bas & Bessy kunnen baasjes van honden en huisdieren hun beestjes laten trimmen, wassen en knippen.

Unieke ligging

“Het zijn één voor één gedreven ondernemers die geloven in Deinze en Deinze Winkelstad”, zegt centrummanager Chris Verghote. “De ondernemers zijn overtuigd van de vele troeven van Deinze waaronder de unieke ligging aan de Leie en de organisatie van talrijke evenementen die veel volk lokken. Ondernemers met vragen over een start-up in Deinze kunnen contact opnemen met mijzelf of surfen naar www.beleefdeinze.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio