Vakantie

Het zielige geheim achter de ‘Rich Kids of Instagram’

Het zielige geheim achter de ‘Rich Kids of Instagram’

Foto: Private Jet Studio - Instagram

Heb je een account op Instagram, dan heb je ze ongetwijfeld wel eens zien passeren: de ‘Rich Kids of Instagram’. Ze delen foto’s van zichzelf in baden van champagne, in, rond en op limousines en dure sportwagens en bij de privéjet die hun naar het volgende jetsetfeestje moet brengen. Toch kunnen niet alle rijkeluiskindjes van Instagram zich dat veroorloven, maar om dat te verdoezelen gaan ze soms ver.

Wie het geld niet heeft om een volledige privéjet te huren en daar ook nog eens mee op te stijgen, kan vanaf nu terecht bij het Russische bedrijf ‘Private Jet Studio’. Dat verhuurt een privéjet met geen ander nut dan decor voor foto’s.

Voor een kleine 200 euro krijg je twee uur lang toegang tot het vliegtuig. Voor nog eens een paar extra euro’s neemt de fotograaf van het bedrijf je foto’s en als je nog wat meer betaalt, krijg je zelfs een haar- en make-upteam ter uwer beschikking. Wil je een video? Daar betaal je 300 euro voor.

(lees hieronder verder)

 

 

Het bedrijf heeft in elk geval al heel wat foto’s gepost die je een idee geven van hoe het eindresultaat er zou kunnen uitzien. Voorlopig zijn ze enkel nog actief in Moskou, maar daar kan snel verandering in komen als het een succes blijkt te zijn.

Al kan je er op de fiets ook heel glamoureus uitzien als je dat wil, en die heb je vast gewoon in je garage of tuinhuis staan.

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees