Mama

Emotionele photoshoot: bruid danst met grootmoeder met kanker

Toen Ellen Haynes vorig jaar haar kankerdiagnose kreeg, vreesde ze dat ze het huwelijk van haar geliefde kleindochter Brittany Marr niet zou kunnen bijwonen. Daarom contacteerde haar kleindochter de fotografe Mikayla Miller voor een fotoshoot samen met haar grootmoeder. Op de foto's danst het duo samen en kon de trotse grootmoeder haar kleindochter al even in haar bruidsjurk zien.

"Bij mijn grootmoeder werd vorig jaar kanker vastgesteld in haar linkerborst en in de botten in haar rug," schreef Brittany Marr in haar brief naar de fotografe Mikayla Miller. "Mijn grootmoeder onderging bestraling en chemotherapie, waardoor ze maandenlang niet in haar eigen bed kon slapen omwille van de pijn en de mogelijke gezondheidsrisico's. Gedurende enkele maanden leek de kanker onder controle. Tot ze plots erge pijn in haar arm kreeg en de bestraling opnieuw opgestart moest worden. Tijdens ons gesprek deze ochtend aan de telefoon barstte ze in tranen uit omdat ze zo graag op mijn huwelijksfeest zou willen dansen."

"Ik stelde haar gerust en verzekerde haar dat dit zeker zou gebeuren. Daarom wil graag met een fotoreeks de liefde die ik voor haar voel vastleggen." Toen de fotografe deze tekst las, nam ze contact op met Brittany Marr. Ze beslisten om een voorhuwelijkse fotoshoot te organiseren, met de nadruk op die huwelijksdans die voor Ellen Haynes zo belangrijk was. De grootmoeder kreeg ook de kans om haar kleindochter als allereerste in haar bruidsjurk te zien.

Volgens de fotografe danste het duo op het nummer “I’m Gonna Love You Through It” en was ze zelf nooit eerder zo geëmotioneerd tijdens een fotoshoot. "Ik kan niet geloven hoe perfect alles verlopen is. Deze beide dames zijn me erg dierbaar geworden en ik ben erg dankbaar dat ik tijd met hen mocht doorbrengen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees