Mode

Met deze accessoires zit je het komende winterseizoen goed

Foto: Catwalk Pictures

Staat je budget je niet toe om een nieuwe wintergarderobe in huis te halen of heb je al meer dan genoeg winterse spulletjes in die overvolle kleerkast hangen? Dan kan je met behulp van een aantal weloverwogen accessoires jouw look meteen op een budgetvriendelijke manier upgraden. Voeg er lange oorbellenhangers, een degelijke handtas of een vrolijke baret aan toe en je kan de koude wintermaanden in stijl tegemoet treden.

Sexy dijlaarzen blijken een ware hit bij modehuizen zoals Balmain, Fendi en Aquilano Rimondi. En hoewel ze de nodige voorzichtigheid vereisen, omdat je er niet als een meisje van plezier bij wil gaan lopen, zijn ze uitermate geschikt om een flinke dosis pit aan je garderobe toe te voegen. In combinatie met een blazerjas of klassieke mantel staan ze garant voor een stijlvolle, hedendaagse look.

Balmain, Fendi en Aquilano Rimondi

Veel ruimte om je smartphone en portefeuille in op te bergen is er niet in deze piepkleine handtasjes, maar populair zijn ze meer dan zeker. Nagenoeg elk modehuis toonde een variant op het thema, die je ofwel in de hand moet houden ofwel comfortabel rond je nek kan dragen.

Fendy, Coach en Balmain

Modehuizen zoals Chanel, Alexander Wang en Saint Laurent lieten zich voor deze brede halssnoeren overduidelijk inspireren door de voorbije chokertrend. Deze nieuwe generatie halssnoeren bestaat uit brede schakels, al dan niet voorzien van de nodige bling, die je op de blote huid of op een onopvallende trui draagt.

Saint Laurent, Alexander Wang en Chanel

Deze stoere combatboots zijn de ideale kompanen voor iedereen die houdt van comfort en liever niet nodeloos lijdt door pijnlijke hakken aan de voeten. Dit najaar draag je ze overigens ongegeneerd onder frêle rokjes of jurkjes. Met dank aan modehuizen zoals Miu Miu, Saint Laurent en Oscar de la Renta.

Saint Laurent, Miu Miu en Oscar de la Renta

Ben je nog op zoek naar een nieuwe handtas? Kies dan voor een oerdegelijke, klassieke handtas zonder te veel frullen of prullen. Ook modehuizen zoals Fendi en Versace, die normaal best verrassend uit de hoek kunnen komen, opteerden voor praktische, klassieke modellen die nog de tand des tijds probleemloos zullen doorstaan.

Fendi, Versace en Tod's

Wie houdt van een flinke portie bling zal ongetwijfeld helemaal te vinden zijn voor deze opvallende glitterschoenen. Opnieuw een trend die niet echt gemakkelijk toegankelijk is voor een breed publiek, maar met het oog op de feestdagen bieden ze misschien wel perspectieven. Ongetwijfeld een blikvanger ...

Saint Laurent, Miu Miu en Oscar de la Renta

Ten slotte maken ook gigantische oorbellen deze winter het mooie weer. Zowel bij Saint Laurent, Andrew Gn als Ralp Lauren bengelen deze oorbellen bij voorkeur tot over de schouders en zijn ook deze accessoires weer voorzien van behoorlijk wat bling. Bij andere modehuizen duiken ook her en der grote creolen en opvallende earcuffs op.

Saint Laurent, Ralph Lauren en Andrew Gn

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees