Bekende actrice zet huis te koop en laat iedereen binnenkijken

Het huis in Amsterdam van de Nederlandse actrice Carice van Houten, bekend van 'Game of Thrones', staat te koop voor 1,5 miljoen euro. De woning staat op immo-website Funda en aan de hand van de foto's heb je echt het gevoel dat je even bij de actrice mag binnenkijken. De foto's tonen niet alleen dat de actrice heel veel smaak heeft, maar laten iedereen ook rondneuzen in de kinderkamer van zoontje Monte, in de dressing, op haar riante dakterras, tot zelfs in de WC.

Carice van Houten kocht het huis in 2008 voor 1,2 miljoen euro. Bij de aankoop wilde ze het koopcontract al meteen weer laten ontbinden omdat ze heel veel vochtproblemen had in huis. De benedenverdieping schimmelde, haar garderobe was geruïneerd en er zaten slakken in de keuken, verscheen toen in Het Parool. Ondertussen ziet het huis er weer helemaal als nieuw uit. 

Waarom Carice van Houten het huis nu verkoopt is niet gekend. Onlangs liet ze in een interview met Harper’s Bazaar nog weten dat zij en de Australische acteur Guy Pearce een langeafstandsrelatie hebben. 

Foto's: Funda  

Corrigeer