Nieuw, gratis en exclusief op de Nieuwsblad-app: je eigen Fanzone

Ben je een sportliefhebber die altijd en overal op de hoogte wil zijn van het sportnieuws dat jou interesseert? Dan hebben we goed nieuws voor je: op onze Nieuwsblad-app kun je vanaf nu kiezen welk nieuws je te lezen krijgt. Gewoon de Fanzone instellen en klaar is kees, gratis en voor niets.

Installeer hier gratis de app van Het Nieuwsblad

De Fanzone instellen is heel eenvoudig: je opent de app -die je hier gratis kan installeren voor Android of iOS- en selecteert het sportkanaal. Zorg wel dat je app helemaal up-to-date is. Daar zie je meteen de Fanzone staan. Je kiest uit de lijst welke sporten en/of ploegen je wil volgen. Staat je favoriete sport of ploeg niet in de lijst? Gebruik de zoekfunctie om ze toe te voegen! Ziezo, meer was het niet: als je vanaf nu onze app bezoekt, krijg je het nieuws dat jij gekozen hebt te zien, chronologisch geordend. We werken intussen ook verder aan nieuwe features, dus hou de app zeker in de gaten!

Kort samengevat:

• Als fan kan je zelf kiezen welke sporten, sporters of topics je volgt

• De redactie zet je op weg met een suggestie van te volgen onderwerpen, maar stel vooral zelf je lijst samen

• Hou Fanzone de komende maanden in de gaten, want er komen nog enkele leuke vernieuwingen aan!

PS: Ken je Hey al? De app van Het Nieuwsblad houdt je vanaf nu elke ochtend in een snel overzicht op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Hier vind je meer info.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.