Voetbal 3de amateurklasse B - Piet Dirix Sporting Kampenhout

“Dit wordt zeker geen gezellig onderonsje”

“Dit wordt zeker geen gezellig onderonsje”

Piet Dirix Foto: kms

Twee wedstrijden stond Piet Dirix (20) met een liesletsel langs de kant bij Kampenhout. Deze week kon hij weer aanpikken bij de groep en hij hoopt zondag op een plaats in de kern voor de derby tegen Diegem. Dat die korte trip niet meteen een groot cadeau is, beseft de rechterflankaanvaller maar al te goed.

“Zo hoorde ik op Ring TV de reactie van hun trainer Nico Van Nerom na afloop van hun nederlaag tegen buur Zaventem. Hij maakte zijn team, dat er aanvankelijk tegen een 3-0-achterstand aankeek, zowat met de grond gelijk. Ik hoorde ook dat er zelfs bijkomende trainingen tot en met vandaag zijn ingelast, om maar te zeggen dat we ons ginds niet aan een gezellig onderonsje moeten verwachten.”

“Vorige week tegen Nijlen kenden we alle pech die je je maar kan indenken. Het heeft weinig zin om daar lang bij stil te staan. Keerpunt was de rode kaart voor Lusadusu nog voor halfweg de eerste helft.”

“Met onder meer Dessaer en Gajanovic beschikt Diegem over topspelers die de les van de coach ongetwijfeld goed in de oren geknoopt hebben. We mogen ons aan een warm onthaal verwachten. Het komt er dus op aan om de eerste aanvalsgolven goed op te vangen. Overleven we die stormloop en kunnen we vervolgens tot ons vertrouwd spel komen, dan volgen er hopelijk wel enkele kansen. Dit wordt ook het eerste grote burenduel van het seizoen na een reeks teams uit Limburg en de Kempen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio