Celebs

Sergio Herman ontroerd op de radio door lieve woorden van zijn zoontjes

Sergio Herman ontroerd op de radio door lieve woorden van zijn zoontjes

Foto: Joe

Sterrenchef Sergio Herman is een fantastische papa. Dat hebben zijn zoontjes Zenna en Noah zelf gezegd toen hun vader te gast was in ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op radiozender Joe. Hun woorden ontroerden de kok duidelijk.

“Als mama weg is, dan mogen wij veel snoepen. Dat is wel heel leuk. En daarom is hij ook de liefste. Hij laat ook heel veel scheetjes”, aldus de jongens op antenne. De mooie woorden deden Sergio duidelijk iets en dat was ook presentatrice Evi Hanssen niet ontgaan. “Ik zie je ogen vol tranen schieten”, merkte ze op. “Ja, maar ik denk dat zij toch meer scheetjes laten”, klinkt het. De sterrenchef kan ook verklaren waarom hij een makkelijke papa is. “Ik denk dat ik soms compenseer omdat ik er niet veel ben. Daarom vind ik alles goed. Ellemieke is strenger, vooral op het vlak van snoepen en gezond eten. Als ik kook en mijn vrouw is er niet, dan willen ze negen van de tien keer frieten. Ze profiteren ervan.”
 

Tijdens de uitzending raakt ook duidelijk dat Gert Verhulst, vriend en collega-jurylid van Sergio in ‘Mijn Pop-uprestaurant”, een grote steun was toen de kok het verlies van zijn derde kindje en zijn vader moest verwerken. “Op de momenten dat hij het iets moeilijker had privé, is hij toch doorgegaan met de opnames. Dan, en dat was voor mij een heel groot compliment, kon hij voor het eerst opnieuw lachen. Hij zei me dat hij het zo moeilijk had, maar dat het deugd deed om weer te kunnen lachen. Dat heeft me erg ontroerd”, aldus Verhulst. “Het was een intense periode”, weet Sergio, die de woorden van zowel zijn zonen als Gert prachtig vond om te horen.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees