Celebs

Of er nog steeds koppels zijn die zich inschrijven voor ‘Temptation Island’? Je zou ervan schrikken

Of er nog steeds koppels zijn die zich inschrijven voor ‘Temptation Island’? Je zou ervan schrikken

Foto: VIJF

Het is weer zover. Er is een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ in zicht. Vanaf februari gaan opnieuw vier koppels de ultieme relatietest aan. En als u dacht dat de heisa rond de vorige seizoenen voor minder kandidaat-deelnemers zorgt, bent u grondig mis. Maar liefst 163 Vlaamse koppels schreven zich in.

Het ultieme verleidingsavontuur begint in februari 2018 aan de tiende jaargang. Ook nu zullen ex-Miss België Annelien Coorevits en de Nederlander Rick Brandsteder het programma in goede banen leiden.

Aan kandidaten was er alleszins geen gebrek. Maar liefst 163 Vlaamse koppels stelden zich kandidaat. Daaruit werden twee duo’s gekozen, aangevuld met twee duo’s uit Nederland. Daarnaast waren er ook 445 singles kandidaat om verleider of verleidster te spelen. Liefst 236 mannelijke vrijgezellen en 209 vrouwelijke vrijgezellen om precies te zijn.

Meer afleveringen

Voor de derde keer op rij trokken de deelnemers naar Thailand. Alleen gingen ze deze keer iets vroeger op reis. De reden? Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ zal deze keer zestien afleveringen krijgen in plaats van twaalf. En dat bracht een langere opnameperiode met zich mee.

De ploeg kwam terug met maar liefst 1.000 uur aan beeldmateriaal en zo heeft de montage en de postproductie meer tijd om alles te verwerken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees