Mode

Bekendste internationale modeblogster verwacht eerste kindje

Bekendste internationale modeblogster verwacht eerste kindje

Foto: Instagram

Chiara Ferragni, zowat de bekendste modeblogster en influencer die de modewereld rijk is, heeft heuglijk nieuws aangekondigd op haar Instagram. De Italiaanse verwacht samen met haar vriend Fedez haar eerste baby.

De dertigjarige Chiara Ferragni kondigde het grote nieuwe van haar zwangerschap aan op Instagram met een foto van haar en haar verloofde, rapper Fedez (echte naam: Federico Leonardo Lucia). De blogster van The Blonde Salad, dat ze al sinds 2009 runt, ligt op bed met een roze kroontje op met daarop 'Mother' en Fedez draagt een petje met daarop 'Daddy'. Uit het onderschrift blijkt dat ze ondertussen al vijf maanden zwanger is.

Ferragni en Fedez zijn al sinds mei verloofd nadat hij haar op het podium ten huwelijk had gevraagd met een liedje dat hij speciaal voor die gelegenheid had geschreven. Of hun eerste kindje een jongetje of een meisje wordt is nog niet bekend, maar het zal in elk geval een van de meest fashionable baby's ter wereld worden. "Ik kan niet wachten om onze kleine raviolo (enkelvoud van ravioli, red.) te leren kennen", klinkt het nog.

 

Hey guys.. We're gonna be parents soon ???? I'm 5 months pregnant now and we can't wait to meet baby raviolo ?? Life is beautiful

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees