Celebs

Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar, maar er duikt al een oude bekende op in haar leven

Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar, maar er duikt al een oude bekende op in haar leven

Foto: Isopix

Na een relatie van ongeveer tien maanden lijkt het liefdessprookje tussen Selena Gomez (25) en The Weeknd (27) alweer voorbij te zijn. De twee zouden volgens een bron niet langer samen zijn, maar wel nog contact met elkaar hebben. Ondertussen werd Gomez wel alweer gespot in het bijzijn van haar ex Justin Bieber (23).

Het zijn woelige tijden voor Selena Gomez. Deze zomer nog onderging ze een niertransplantatie en nu heeft het er alles van weg dat ook haar relatie met Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, ten einde is gekomen. Dat wordt alvast gezegd door een bron dichtbij haar en dat lijkt bevestigd te worden door The Weeknd die ondertussen alle foto's van Selena en hem op Instagram heeft gewist.

Volgens de insider ging het de laatste maanden al niet zo goed tussen de twee. Het feit dat The Weeknd het druk had met een tournee en zij aan het opnemen was in New York zou uiteindelijk de doodsteek geweest zijn voor hun relatie. Het nieuws van de split komt er bovendien, toevallig of niet, een dag nadat de popster werd gespot in aanwezigheid van Justin Bieber terwijl ze naar de kerk gingen en samen ontbeten.

Gekwetst

Volgens People is er wel niet meteen sprake van dat de twee terug aan het daten zouden zijn. Naar verluidt beseft Bieber maar al te goed dat hij Selena in het verleden heeft gekwetst en dat hij veel inspanningen zou moeten leveren om haar vrienden en familie van zijn goede bedoelingen te overtuigen. De twee zouden wel weer een vriendschap aan het opbouwen zijn nadat in 2014 een einde was gekomen aan hun vier jaar durende relatie.

Veranderd

"Justin weet dat haar familie niet opgezet is met het feit dat ze samen rondhangen. Ze zijn van mening dat hij Selena veel verdriet heeft aangedaan. Justin hoopt dat hij hen kan aantonen dat hij veranderd is", klinkt het bij een anonieme vriend van Bieber. "Hij is een andere persoon geworden. Ze hebben veel om over te praten en vinden het leuk om tijd met elkaar door te brengen."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees