Mama

Voor- en nafoto's tonen aan wat tien jaar ouderschap met mama's en papa's doet

Voor- en nafoto's tonen aan wat tien jaar ouderschap met mama's en papa's doet

Foto: Instagram

Het was de 41-jarige Mike Julianelle uit New York die plots tot de conclusie kwam dat hij er op tien jaar tijd er plots heel wat ouder en vermoeider was gaan uitzien door het hebben van kinderen. Om dat te bewijzen deelde hij een voor- en nafoto van zichzelf op Instagram onder de naam Got Toddlered en in zijn spoor begonnen heel wat andere ouders ook hun foto's door te sturen.

Het hebben van twee zonen, die ondertussen bijna 2 en 7 jaar oud zijn, heeft het leven van Mike Julianelle grondig veranderd. Niet alleen mentaal, maar ook zijn uiterlijk heeft de voobije tien jaar door de vermoeidheid een flinke transformatie doorgemaakt, vindt hij zelf. Om dat aan te tonen, deelde hij een foto uit 2006 van zichzelf en eentje uit 2016. Hij postte die op Instagram onder de naam Got Toddlered en riep andere ouders op om hetzelfde te doen. De respons was overweldigend.

"Het is gewoon grappig om met jezelf en de kinderen te lachen en met het feit dat je heel veel veranderd bent. Het is duidelijk wat mijn twee jongens aangericht hebben, ook al ben ik zelf natuurlijk ook wel 10 jaar ouder geworden. Niet dat ik daar echt serieus mijn kinderen de schuld van geef, dit is gewoon als grapje bedoeld", klinkt het.

Hij wil met de foto's gewoon een lach op het gezicht toveren van al die oververmoeide ouders en hen tonen dat ze allemaal in hetzelfde schuitje zitten. "Kinderen zijn het ergste beste wat ons ooit is overkomen en als we niet kunnen lachen met de verwoesting die ze aanrichten, kunnen we evengoed in een hoekje gaan zitten huilen, maar zo ben ik niet."

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees