Celebs

Zwangere Kate Middleton gaat alleen op stap in sportieve outfit

Zwangere Kate Middleton gaat alleen op stap in sportieve outfit

Foto: Isopix

Voor het eerst sinds ze door zwangerschapsmisselijkheid werd geveld, heeft Kate Middleton (35) zonder haar man prins William een publieke verschijning gemaakt. Dat deed ze in een trainingspak en met een paar hippe sneakers eronder. Niet zonder reden, want er stond een bezoekje aan het National Tennis Centre op het programma.

Kate Middleton is ondertussen ongeveer vier maanden zwanger en verwacht in april haar derde kindje. Nu de extreme misselijkheid als gevolg van haar zwangerschap achter de rug lijkt te zijn, is ze weer klaar te zijn om haar koninklijke taken te vervullen. Zo werd ze verwacht in het National Tennis Centre waarvan ze het meterschap van de Queen heeft overgenomen.

Het was opvallend dat ze voor haar bezoekje voor een wel heel sportieve outfit had gekozen waarin haar beginnend babybuikje goed in verstopt was. Zo droeg ze een trainingspak van Monreal London dat ongeveer 250 euro kost en Nike Air VaporMax-sneakers waar je in de winkel 190 euro voor neertelt. Ze nam zelfs een tennisracket ter hand en speelde een tijdje mee met enkele kinderen. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees