Mode

Dit moet je weten als je morgen de nieuwe designercollectie van H&M wil kopen

Dit moet je weten als je morgen de nieuwe designercollectie van H&M wil kopen

Liefhebbers van Erdem kunnen vanaf donderdag 2 november de eerste gastcollectie van het Londense modehuis shoppen bij H&M. Wie zijn of haar favoriete stuks wil scoren, zal vroeg uit de veren moeten - met deze praktische handleiding ben je voorbereid.

- De collectie van Erdem voor H&M bestaat uit een collectie voor vrouwen, voor mannen, schoenen en accessoires. Het is de eerste keer dat ontwerper Erdem Moralioglu voor mannen ontwerpt.

Dit moet je weten als je morgen de nieuwe designercollectie van H&M wil kopen

- De collectie zal te koop zijn vanaf donderdag 2 november, zowel in de winkels als online. Online shoppen kan vanaf 10u, de winkels gaan die dag om 09u00 open. Erdem X H&M zal te koop zijn in de nieuwe flagshipstore op de Antwerpse Meir en die aan d Elsensesteenweg in Brussel.

- Of het de moeite loont om de halve nacht door te brengen voor de deur van de winkel, is altijd moeilijk te voorspellen. “Het is een hele specifieke collectie, misschien meer gericht op een publiek dat met mode bezig is”, zegt Marianne Nerinckx, woordvoerder van H&M. “Of er grote belangstelling zal zijn, is ook voor ons afwachten. In Antwerpen voorzien we wel een ontbijtje voor de vroege vogels.”

- Het systeem met bandjes, waarbij iedereen tien minuten mocht shoppen, wordt niet meer gebruikt. Wie het eerst komt, mag eerst binnen. Je mag zoveel shoppen als je wil, met deze beperking: van elk stuk mag je maximum één exemplaar meenemen. Ook online geldt deze beperking.

- Wie in de winkels koopt, heeft twee dagen om de stukken van de Erdemcollectie terug te brengen. Wie dus naast zijn favoriete stuk gegrepen heeft, gaat best na twee dagen nog eens kijken: misschien heeft iemand het wel teruggebracht. Online geldt de gebruikelijke ruiltermijn van 28 dagen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees