Celebs

Beyoncé krijgt hoofdrol in remake van 'De Leeuwenkoning'

Beyoncé krijgt hoofdrol in remake van 'De Leeuwenkoning'

Foto: AFP

Nadat Beyoncé een rolletje in de remake van 'Beauty and the Beast' zou hebben geweigerd, heeft Disney nu bekend gemaakt dat de zangeres één van de hoofdrollen in hun nieuwste verfilming voor zich zal nemen. In 'de Leeuwenkoning' zal ze de stem van Nala, Simba's vrouw, inspreken.

Op woensdag heeft Disney de volledige cast van de remake van 'De Leeuwenkoning" bekendgemaakt. De meest opvallende naam in het lijstje is ongetwijfeld Beyoncé, die de stem van het personage 'Nala' in zal spreken. 'Nala' is het vriendinnetje, en later de vrouw van 'Simba', het hoofdpersonage van de animatiefilm.

Ook de rest van de cast is niet min: Donald Glover neemt de stem van 'Simba' voor zijn rekening en James Earl Jones, die in de originele prent als de stem van 'Mufasa' optrad, neemt nu diezelfde rol op. De film zou naar verluidt veel van de originele liedjes hergebruiken en qua stijl vergelijkbaar zijn met 'The Jungle Book', die vorig jaar gelanceerd werd. 'De Leeuwenkoning' wordt in de zomer van 2019 in de bioscoop verwacht.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees