Mode

Deze beha van Victoria’s Secret kost 1,7 miljoen euro

Deze beha van Victoria’s Secret kost 1,7 miljoen euro
Op 28 november vindt de jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow plaats in Shangai. Traditiegetrouw mag een model dan pronken met de befaamde Fantasy Bra, een exclusief ontwerp met diamanten. De eer is deze keer voor de Braziliaanse angel Lais Ribeiro.

De 27-jarige schone, die als sinds 2010 defileert voor het Amerikaanse lingeriemerk, mag eind deze maand het spektakelstuk van de hele collectie dragen. De zogenaamde ‘Champagne Nights Fantasy Bra' heeft kwam tot stand in samenwerking met Mouawad Jewelry en heeft een gouden kleur, is bezet met diamanten, blauwe topaas en gele saffieren. De waarde van het stuk lingerie is - hou je vast - 2 miljoen dollar. Dat is omgerekend 1,7 miljoen euro.
 


In Vogue heeft Lais gereageerd op het feit dat ze het pronkstuk mag dragen. Ze voelt zich heel vereerd. “Toen ik de beha paste, begon ik te huilen”, klonk het. Heel wat beroemde modellen gingen haar al voor. Onder meer Claudia Schiffer, Heidi Klum, Miranda Kerr en Gisele Bundchen mochten de creatie al aantrekken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees