Trouwfeest is nog niet voorbij, of huwelijk van Tom en Judith staat meteen op springen

Trouwfeest is nog niet voorbij, of huwelijk van Tom en Judith staat meteen op springen

Een romantisch en sfeervol huwelijk. Dat kregen we woensdag te zien in ‘Thuis’ toen Tom en Judith hun jawoord gaven aan elkaar. Maar fans beseften al snel dat zo’n rustig verloop van de dag te mooi was om waar te zijn. Tijdens de aflevering van donderdagavond kregen ze meteen gelijk: Ann zorgde voor de eerste schokgolf van ophef op hun trouwfeest.

LEES OOK. Tom en Judith uit ‘Thuis’ stappen dan toch in het huwelijksbootje

Opgelet: dit artikel bevat spoilers. Wie de aflevering van donderdagavond nog niet heeft gezien, kan beter eerst kijken voor verder te lezen.

Het begon allemaal nog vredig met de kinderen van Judith, Emma en Stan, die in een emotionele speech aan Tom vroegen of hij hen wilde adopteren. Traantjes vloeiden en iedereen glimlachte blij. Zoals Nancy het zo bondig zei: “Er hangt één en al liefde in de lucht.”

Drama

Trouwfeest is nog niet voorbij, of huwelijk van Tom en Judith staat meteen op springen
Foto: één

Maar de sfeer sloeg snel om toen bleek dat er geen plekje was voorzien aan tafel voor Jessica, het nieuwe lief van de beschonken zus van de bruidegom. Tom had geen plaats voor haar voorzien. Bewust. “Het idee was dat het hier in besloten kring zou plaatsvinden. En Jessica hoort niet tot die kring”, reageerde Marianne fel. Judith was het er niet mee eens: “Het is hier een feest en dat gaat hier een feest blijven.”

Jessica was al verdrietig terug aan het keren naar huis, maar Ann kon haar overtuigen om opnieuw mee naar het gezelschap te komen. “Ik vind dat het nog lang geduurd heeft voor het eerste drama er was”, lachte Peter nog tegen Femke. Het eerste drama. Profetische woorden, want er zou nog heel wat volgen.

Beschonken en woedend

Het is Marianne die de beschonken Ann over de lijn trekt. Wanneer ze de liefde van de zoon van haar zoon bezingt in een speech, voegt ze er meteen - Mariannesgewijs - een steek aan toe over het leeftijdsverschil tussen Jessica en haar dochter. “Ik wil dat ze een evenwichtige liefde vindt, iemand die haar waardig is”, klinkt het, verwijzend naar het leeftijdsverschil tussen Ann en Jessica.

Anns wraak zou zoet zijn, dat zag iedereen, toen ze zelf de aandacht vroeg. Maar wat zou ze gaan vertellen? Ze zou het huwelijk met één bekentenis in de grond kunnen boren: als ze zou vertellen dat ze Tom had betrapt met Karin. Televisiekijkend Vlaanderen zat er al op te wachten. Totdat Ann besloot met de woorden: “… en daarom Jessica, wil ik ook trouwen. Met u, Jessica! Wil jij met me...”

En Jessica loopt weg. Wordt vervolgd...

Trouwfeest is nog niet voorbij, of huwelijk van Tom en Judith staat meteen op springen
Foto: één
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees