Seks & Relaties

"Zo ziet echte liefde er uit als je veertig bent"

"Zo ziet echte liefde er uit als je veertig bent"

Foto: Shutterstock

Amy Betters-Midtvedt is al 25 jaar samen met Todd en wil via een Facebookbericht jongeren laten zien wat echte liefde is. Het is een wazige foto, niet meteen Instagramwaardig, maar hoe deze man met de glimlach zijn vrouw te hulp snelt, maakt hem nog steeds haar 'prins op het witte paard'.

Op de foto op Facebook is te zien hoe Todd een supermarkt binnenwandelt. Hij lacht en heeft een portefeuille in zijn handen.

"Ja, dat is mijn fantastische man die met een creditcard in zijn hand de supermarkt komt binnenlopen", schrijft Amy Betters-Midtvedt op Facebook. "Wat je niet ziet op de foto, is dat ik pas in de supermarkt met mijn boodschappenkar vol spullen erachter kwam dat ik mijn portemonnee was vergeten."

 

Amy moest haar man bellen, er zat niets anders op. "Hij is van zijn werk naar de supermarkt gekomen om de boodschappen te betalen. En hij lachte toen hij binnenkwam. Het enige wat hij zei: ‘Je hoefde helemaal geen boodschappen te doen. Ik zou dat deze week toch doen?'"

Amy richt zich met haar post tot jongeren. "Dit is echt gebeurd. En dat is ook wat echte liefde is, zeker als je veertig bent." Amy geeft ook een sneer naar de Instagram-generatie. "Echte liefde vind je niet op Instagram. Kijk goed hoe hij reageert als Instagram niet meekijkt. Kies die jongen die er geen punt van maakt als hij in het openbaar jouw te zware bloemetjeshandtas moet dragen. Het is ook diegene die met de glimlach naar de supermarkt zal komen als jij veertig bent."

De post werd al 16.000 keer geliket en 13.000 keer gedeeld. 

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees