Celebs

“Justin Bieber en Selena Gomez geven hun relatie een nieuwe kans”

“Justin Bieber en Selena Gomez geven hun relatie een nieuwe kans”

Foto: pn

Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat de Amerikaanse zangeres Selena Gomez een nieuwe vriend heeft. En dat het om niemand minder dan de Canadese popster Justin Bieber, haar ex-vriend, gaat.

Justin Bieber (23) en Selena Gomez (25) hebben al een lange geschiedenis samen. Ze leerden elkaar kennen in 2009 en maakten twee jaar later bekend dat ze een koppel waren. In de zomer van 2012 kwam er een einde aan hun romance - voor de eerste keer. Twee jaar later gaven ze het nog een kans en kwamen ze er opnieuw officieel voor uit, maar in december liep hun relatie alweer op de klippen. Wat volgde? Justin ontvolgde Selena Gomez op Instagram en de twee leken sindsdien elk hun eigen weg te gaan.

Maar volgens nieuwe geruchten gaan Selena en Justin, die kortweg Jelena worden genoemd, het toch nog een derde keer proberen. Ze hebben naar verluidt alweer contact sinds oktober, nadat bekend raakte dat Selena een niertransplantatie had ondergaan. “Justin had geen idee hoeveel Selena voor hem betekende, tot hij besefte dat ze misschien dood zou gaan. Hij heeft haar wel moeten overtuigen, want ze twijfelde sterk”, aldus een insider aan de behoorlijk betrouwbare entertainmentsite TMZ. Daarnaast zijn er de voorbije week beelden opgedoken van hen terwijl ze knuffelen en samen naar de kerk gaan. “Sommigen denken dat ze samen aan een nummer werken, maar daar is niets van aan. Ze zijn weer samen.”

 

Ook Us Weekly heeft het over de comeback van Jelena. “Abel en Selena zijn als vrienden uit elkaar gegaan en Justin zat er voor niets tussen, maar ze heeft altijd gevoelens voor hem gehad. Haar vrienden willen wel dat ze voorzichtig is (Bieber heeft niet bepaald de beste reputatie wat vrouwen betreft, red.) omdat ze momenteel gelukkig is”, klinkt het. “Justin heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij haar terug wilde en heeft haar de laatste maanden bestookt met sms’jes. Ze beseften dat het tijd was om het verleden achter zich te laten. Ze zijn veel volwassener geworden de voorbije jaren en gaan nu anders om met de situatie.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees