Seks & Relaties

Vlaming verrast zijn vriendin met aanzoek waar ze het nooit verwacht had

Deinze / Ruiselede -

In de Oxygen Fitness in Deinze was het afgelopen week even feest, en niet omdat iemand zijn streefgewicht behaald had of twintig kilo meer dan gewoonlijk opgetild. Personal trainer Lukas Demey verraste er zijn vriendin Jolien met een verlovingsring.

Ze leerden elkaar meer dan zes jaar geleden kennen toen ze elk met hun vrienden op vakantie waren in Lloret de Mar en eigenlijk had Lukas Jolien al van op het vliegtuig in de gaten. “Ik had vooral haar vriendinnen gehoord die nogal luid waren”, vertelt hij aan onze redactie, “maar zij was de stille van de drie en ik vond toen al dat ze iets had.”

Alsof het lot ermee gemoeid was, verbleven de twee vriendengroepen ook nog eens in hetzelfde hotel. Ze raakten aan de praat in een plaatselijke club en zo ontstond een mooie relatie. “Je zag gewoon dat ze echt om mensen geeft en dat raakte me meer dan al de rest”, aldus Lukas.

Vlaming verrast zijn vriendin met aanzoek waar ze het nooit verwacht had
Foto: Facebook

Eenmaal thuis was het echter niet zo makkelijk om hun band te blijven onderhouden. Lukas moest als West-Vlaming meer dan twee uur pendelen om Jolien in het verre Limburg te bezoeken, en omgekeerd. “Logistiek was dat niet makkelijk natuurlijk: 2.5 uur op de trein om dan al meteen te blijven slapen bij haar ouders, terwijl ze me in feite nog maar een week kende.”

De twee slaagden er echter in de afstand niet tussen hen in te laten komen en nu, zes jaar later, wonen ze samen. Jolien sportte altijd al en gaat regelmatig met Lukas mee naar de fitness om samen te sporten. Toen Lukas haar zei dat hij graag een filmpje wilde opnemen waarin hij toonde dat je ook met twee leuke oefeningen kan doen in de fitness, rook ze dan ook geen onraad. Lukas maakt tenslotte wel vaker filmpjes die hij dan op zijn Facebookpagina ‘The Alpha Coach’ plaatst.

Wist zij veel dat Lukas al zijn collega’s in de fitness had opgetrommeld om hem te helpen bij zijn aanzoek. Een collega zou alles filmen, een andere werd ingeschakeld om Lukas op een moment dat Jolien niet keek, de ring aan te reiken. De muziek in de fitness stond redelijk luid, dus voor wie het niet kon horen: ze zei ja.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees