Celebs

Het lijkt beter te gaan met Stromae na schattig kiekje van zijn vrouw

Het lijkt beter te gaan met Stromae na schattig kiekje van zijn vrouw

Foto: Instagam @barbiercoralie

Coralie Barbier, de vrouw van zanger Stromae, heeft een hartverwarmende foto gepost op Instagram. Begin oktober vertelde de zanger nog in een dubbelinterview met modeontwerper Karl Lagerfeld dat het niet goed ging met zijn mentale gezondheid. Nu lijkt hij aan de beterhand.

“Fijn is het allemaal niet, nee”, bekende de zanger begin oktober aan het Franse Libération. Ondanks zijn monsterlijk succes kreeg hij af te rekenen met zware angstaanvallen. Hij kreeg die na het nemen van malariamedicijnen tijdens zijn tournee door Afrika en geboorteland Rwanda. Zulke bijwerkingen zijn zeldzaam, maar alsnog verpletterend. Sindsdien doet de zanger het naar eigen zeggen rustig aan. “Ik sta niet vroeg op, nee, mijn dagen beginnen gewoonlijk rond de middag”, zei Stromae aan Libération. “Ik schrijf ’s nachts.”

LEES MEER. Stromae sukkelt nog steeds met gezondheid: “Angstaanvallen en verward zijn, echt niet fijn”

“Maar om eerlijk te zijn: ik ben naar het ziekenhuis gemoeten en ben eigenlijk nog steeds een beetje in behandeling. Daarom sta ik laat op. De reactie die ik had op Lariam, een pil tegen malaria, was echt héél heftig. Ik ben echt gek geworden, ik was heel de tijd compleet verward, had angstaanvallen en werd vaak misselijk.”

Aan de beterhand?

Eergisteren postte Coralie Barbier, de vrouw van de zanger, een intiem kiekje op Instagram. Een beeld zegt (soms) meer dan duizend woorden, want ze lijken beide in goeden doen. Ook de fans reageren gerustgesteld in de comments, die hem overigens veel beterschap wensen.

 

 

??????

A post shared by Barbier Coralie (@barbiercoralie) on

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees