Vraag naar bilvergrotingen stijgt met 50%, met dank aan de Kardashians

Foto: @ Instagram/ Kim Kardashian

Een Britse plastische chirurg zag de vraag naar bilvergrotingen in zijn praktijk de voorbije vijf jaar met de helft stijgen. Dat is volgens Dr. Foued Hamza grotendeels te wijten aan de invloed van celebrities zoals Kim Kardashian en Nicki Minaj, die bekend staan om hun omvangrijke derrière.

De Kardashians vormen een belangrijke inspiratiebron voor heel wat vrouwen. Dat bevestigt één van Europa's meest gevierde plastische chirurgen, Dr. Foued Hamza, die in Parijs en Londen een eigen praktijk uitbaat. Hij merkte op dat de vraag naar bilvergrotingen in zijn praktijk de voorbije vijf jaar met de helft is gestegen en dat kan volgens hem verklaard worden door de populariteit van celebrities zoals de Kardashians.

"Veel klanten die naar mijn kliniek komen, brengen fotomateriaal van celebrities mee waarop ze graag zouden willen lijken. Kim Kardashian, Chloe Sims en Nicki Minaj zijn celebrities die bekend staan om hun omvangrijke derrière en die vaak door onze patiënten als voorbeeld worden aangehaald. De invloed van deze celebrities is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom de vraag naar de Braziliaanse kontlift sterk toeneemt."

(Foto's: Charles Sykes/Invision/A en Instagram/Nicki Minaj)

Corrigeer