Celebs

Zwanger of niet? Kylie Jenner zaait verwarring

Zwanger of niet? Kylie Jenner zaait verwarring

Foto: Isopix

Er wordt al eventjes over gespeculeerd, maar het is nog steeds niet duidelijk of Kylie Jenner (20) nu al dan niet zwanger is. Tot nu toe heeft ze nog niet op dat nieuws gereageerd, maar ze liet voor het eerst wel van zich horen door entertainmentwebsite X17 een veeg uit de pan te geven. Die hadden namelijk foto's gepubliceerd van haar met een beginnend babybuikje, maar die zijn gefotoshopt beweert ze.

Ten huize Kardashian-Jenner woedt er momenteel een babyboom. Zo zou Khloé Kardashian een eerste kindje verwachten en Kourtney haar vierde. Daarnaast wacht ook Kim op haar derde kindje dat via een draagmoeder geboren zal worden. En als laatste in rij zou ook Kylie zwanger zijn van haar ex Travis Scott. Vooral wat die laatste betreft, is het nog koffiedik kijken want ze reageerde zelf nog niet op het nieuws.

In een poging om al de geruchten de kop in te drukken, kaartte Kylie wel een ander probleem aan via Twitter. Zo haalde ze uit naar entertainmentwebsite X17 dat foto's van haar had gepubliceerd waarop het meende te zien dat er sprake was van een opbollende babybuik. Niets van aan, zegt de realityster nu. De foto's zouden bewerkt zijn. 

"Ze doet alsof"

"Ten eerste, als je mijn foto's dan toch gaat fotoshoppen, kijk dan naar de scheve lijnen op de achtergrond en ten tweede is de foto duidelijk bewerkt", klinkt het in de reactie. X17 heeft al laten weten dat de foto's in kwestie wel degelijk echt zijn. "We vinden het geen probleem dat ze doet alsof ze niet zwanger is zodat ze een flinke som geld kan ontvangen om de grote bekendmaking in een of ander magazine of op tv te doen. Laten we eerlijk zijn, iedereen weet ondertussen dat ze een kindje verwacht en wie de vader is." Niettemin haalde X17 de foto's inmiddels wel al offline.

Enkele uren later deelde Kylie trouwens zelf twee snapchats waarin ze te zien is tijdens een bezoekje aan de supermarkt en er van een babybuik geen sprake lijkt te zijn. Enkele oplettende fans ontdekten trouwens dat ze aan de kassa ook tampons kocht en ze dus niet zwanger kan zijn. Daar lijkt het laatste in elk geval nog niet over gezegd te zijn. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees