Schoenen torfs steekt de taalgrens over

Schoenen torfs steekt de taalgrens over

Archiefbeeld. Topman Wouter Torfs. Foto: Joren De Weerdt

Brussel -

Schoenen Torfs gaat in eigen land een nieuwe markt aanboren. Zo zal de keten met enkel vestigingen in Vlaanderen in 2019 een winkel openen in Dinant. Bovendien start de schoenenketen dit jaar nog met een Franstalige webshop. Dat schrijft het vlakblad RetailDetail en bevestigt topman Wouter Torfs maandag.

Torfs telt nu meer dan zeventig winkels in Vlaanderen. In Dinant zal de winkel opengaan in 2019, samen met de modeketens ZEB en JBC. Het bedrijf sluit bovendien niet uit dat de eerste Waalse winkel er sneller komt. “Indien mogelijk willen we er sneller een winkel openen”, zegt Wouter Torfs. “Als er nog een goede mogelijkheid is in 2018 in een retailpark, gaan we dat doen.”

Wouter Torfs wil voorts kalm van start gaan met de fysieke winkels in Wallonië. Na de twee openingen wil hij “rustig evalueren hoe het loopt”. Torfs mikt voor de Waalse winkels duidelijk op retailparken aan de stadsrand, en niet het stadscentrum.

De Franstalige versie van de webshop komt er nog dit jaar. “In de loop van december gaan we de ‘softlaunch’ doen van onze Franstalige webshop.” Volgend jaar wordt de Franstalige webshop via digitale marketing op volle kracht gelanceerd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees