VOETBAL2DE AMATEURKLASSE - INDY VANCRAEYVELDTFC GULLEGEM

“Jammer, maar een offday kan gebeuren”

“Jammer, maar een offday kan gebeuren”

Foto: VDB

Gullegem / Wevelgem -

FC Gullegem werd vorige week na de zege tegen Rupel Boom nog uitvoerig in de bloemen gezet om zijn spirit en mentale weerbaarheid. Een hemelsbreed verschil met de prestatie op Sint-Niklaas waar de rood-witten nooit in de wedstrijd zaten (3-1). Trainer Pascal De Vreese kon er niet om lachen en wil zijn spelers deze week aan harde trainingen onderwerpen.

“We bakten er inderdaad niets van”, bekent Indy Vancraeyveldt. “Op Sint-Niklaas beleefden we een offday. Het was zeker niet omdat we plots naast onze schoenen liepen. Alleen als alle neuzen in dezelfde richting staan, hoeven we niemand te vrezen. En dat was op Sint-Niklaas niet het geval. Jammer, maar het kan gebeuren.”

Vorige week, wegens de schorsing van Wim Vandoorne en het uitvallen van Jimmy Hempte, werd Indy Vancraeyveldt als verdedigende middenvelder uitgespeeld. En hij deed het goed. “Op de zes of op de acht maakt niet zoveel verschil”, beweert de Lauwenaar. “Voor mij maakt het niet uit waar ik moet spelen.”

Voor het burenduel zondag tegen Winkel hield Gullegem een slechte algemene repetitie. “Tegen Winkel wordt het een andere match. Vooral hun aanvallende middenvelder Aaron Vanfleteren moeten we in de gaten houden. Dat hij geschorst is voor de derby? Ook zonder hem heeft Winkel nog voldoende kwaliteit om het ons moeilijk te maken.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio