Celebs

Isabelle A: “Ik heb gecheckt of ik op mijn 50 nog zwanger kan worden, en dat kan”

Isabelle A: “Ik heb gecheckt of ik op mijn 50 nog zwanger kan worden, en dat kan”

Foto: frederik beyens

Het gaat hard voor Isabelle A (42) sinds haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’. De zangeres heeft het drukker dan ooit, maar vindt rust in haar gezin. “Ik denk niet dat ik in aanmerking kom voor de titel van beste mama ter wereld, maar ik investeer wel veel tijd in Storm.” Toch droomt de zangeres zo nu en dan nog wel van een baby’tje…

“De komst van mijn zoon heeft mijn leven compleet veranderd, maar dan in positieve zin”, vertelt Isabelle A aan Story. “Ik hou zielsveel van hem.” Ook haar stiefdochter Jazz draagt de zangeres in haar hart. “Ik heb me nooit willen voordoen als de mama van Jazz, want dat ben ik niet. Ik wil vooral een goede vriendin voor haar zijn, en ik denk dat ik dat ook ben.”

Isabelle zegt blij te zijn met de situatie zoals ze nu is. “Het is nu soms al moeilijk om alles te combineren en opvang te vinden. Een zwangerschap zou me ook niet goed uitkomen. Toch droom ik nog heel af en toe van zo’n baby’tje. Ik heb al bij mijn gynaecoloog gecheckt of ik op mijn vijftigste nog zwanger kan worden, en dat kan”, aldus de zangeres. “Maar voor alle duidelijkheid: we hebben geen plannen in die richting.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees