Celebs

Met dochter Harper lijkt opvolging van Victoria Beckham bij Spice Girls verzekerd

Met dochter Harper lijkt opvolging van Victoria Beckham bij Spice Girls verzekerd

Foto: Isopix

Victoria Beckham heeft in het verleden al meermaals aangegeven dat ze een terugkeer naar de Spice Girls niet ziet zitten, maar misschien kan haar plaatsje over enkele jaren wel ingenomen worden door Harper? Op Instagram deelde Victoria namelijk een filmpje van haar zesjarige dochter die luidop zit te zingen en enkele hoge noten klinken toch niet slecht.

Ten huize Beckham zijn ze duidelijk al helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Zo filmde Victoria de kleine Harper terwijl ze een peperkoekenmannetje zit in te kleuren en uit volle borst 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey aan het zingen is. Op het einde hoor je duidelijk dat mama Victoria het uitproest van het lachen, maar het meisje heeft toch enkele flinke noten in petto. Al moet ook gezegd worden dat niet alles even toonvast klinkt.

Het is daarmee niet de eerste telg die zich aan een muzikale uitspatting waagt met Kerstmis. Zo bracht zoontje Cruz in 2016 een single uit en ook dat was met 'If Every Day Was Christmas' een kerstliedje. Misschien heeft ook Harper nu plannen om in de voetsporen van haar mama te treden? Eerder dit jaar had de modeontwerpster in elk geval al eens een filmpje gedeeld waarin Harper een verjaardagsliedje zingt voor haar.

 

 

???? I love u @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham ????????

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees