Celebs

Sia gooit plots naaktfoto online en daar heeft ze goede reden voor

Sia gooit plots naaktfoto online en daar heeft ze goede reden voor

Foto: Isopix

De Australische popster Sia heeft op Twitter een naaktfoto van zichzelf gedeeld. Toch een opvallende actie voor haar doen, want normaal stelt ze alles in het werk om haar privéleven zo goed mogelijk af te schermen. Maar ze had daarvoor wel degelijk een goede reden zo blijkt, want ze wou daarmee een afperser te slim af zijn.

Het was toch even schrikken voor de fans van Sia die maandag een blik op haar Twitter wierpen. De popster had namelijk plots een naaktfoto van zichzelf gedeeld. Bizar voor de vrouw die normaal zelfs haar gezicht achter een pruik verstopt. Maar die foto kwam niet per ongeluk op Twitter terecht, want uit het bijschrift werd al snel duidelijk waarom ze dat had gedaan. "Iemand probeert blijkbaar naaktfoto's van mij te verkopen aan mijn fans", klonk het. "Spaar wat geld uit want hier zijn ze gratis en voor niets. Elke dag is kerstdag!"

De Australische had eerder die dag van een fan de melding gekregen dat iemand de foto's te koop had aangeboden. Daaruit bleek dat de aanbieder over veertien beelden beschikt die werden genomen zonder het medeweten van de popster en onder meer haar ontblote achterkant tonen. In elk geval is ze daarmee wel haar afperser te slim af want die zal nu naar het grof geld kunnen fluiten. 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees