Celebs

Kate Middleton verschijnt in kanten jurk én met babybuikje op gala

Kate Middleton verschijnt in kanten jurk én met babybuikje op gala

Foto: Isopix

Kate Middleton ging met alle aandacht lopen tijdens een gala-avond voor The Anna Freud National Centre for Children and Families. Dat gebeurde niet enkel omdat ze straalde in een zwarte jurk in kant, maar ook omdat er zich duidelijk een babybuikje begint af te tekenen. Verwacht wordt dat ze in april zal bevallen van haar derde kindje.

Zwangerschapskleding hoeft niet altijd suf en saai te zijn en daar geeft Kate Middleton het goede voorbeeld in. Ze straalde tijdens een gala-avond in Kensington Palace en deed dat in een zwarte kanten jurk van de hand van Diane von Furstenberg met daaraan een prijskaartje van om en bij de 890 euro. Het was trouwens niet de eerste keer dat ze in die jurk werd gezien, want ook toen ze zwanger was van Charlotte in 2014 werd ze er al eens mee gespot.

Naar verluidt deed de Duchess of Cambridge er wel alles aan om de focus niet te veel op haar buik te leggen. Zo zou ze de hele avond een zwarte clutch ervoor hebben gehouden. Toch was voor iedereen duidelijk dat er stilaan een babybuikje tevoorschijn begint te komen. In elk geval leek ze het prima naar haar zin te hebben en is van de hardnekkige misselijkheid die haar in het begin van de zwangerschap trof niets meer te merken.  

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees