Amazon wil meer dan alleen pakjes leveren in België en lanceert vandaag ook zijn alternatief voor Netflix

Amazon wil meer dan alleen pakjes leveren in België en lanceert vandaag ook zijn alternatief voor Netflix

Foto: AFP

Internetgigant Amazon heeft de laatste jaren miljoenen gepompt in de uitbreiding van zijn abonnementsdienst Prime met Prime Video, dat grote rivaal Netflix naar de kroon moet steken. Nu lanceert het die dienst ook in het Nederlands in België.

Vanaf vandaag kunnen Belgische Amazon-klanten ook gebruikmaken van de abonnementsdienst Prime. Ze Voor 3.99 euro per maand krijg je dan toegang tot Prime Video (Netflix, maar dan van Amazon), exclusieve items in de webshop, onbeperkte gratis leveringen, online foto-opslag via Prime Photo en heel wat andere diensten. Je zal er vreemd genoeg wel naar amazon.de moeten surfen en niet naar amazon.be zoals je zou verwachten.

Op Prime Video kan je onder meer exclusieve series als ‘The Grand Tour’ en het veelbesproken ‘American Gods’ als ‘The Walking Dead’, ‘Downton Abbey’, en ‘The Night Manager’ bekijken, naast een uitgebreide selectie aan films.

“We zijn verheugd dat meer klanten in België zich nu kunnen aansluiten bij de tientallen miljoenen leden overal ter wereld die al genieten van alle voordelen van Prime,” aldus Lou Santini, Director Prime en Delivery Experience Europe. “Vanaf nu hebben zij eenvoudiger dan ooit toegang tot een groot aantal voordelen, waaronder snelle, gratis Prime-verzending en Prime Video, en dat is nog maar het begin. In de toekomst zullen we onze selectie artikelen die in aanmerking komen voor snelle verzending verder uitbreiden en meer films en tv-programma’s toevoegen.”

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees